Pietendisco

Pietendisco in Rijntje’s Speelparadijs

Dans mee met Rijntje en de vrolijke danspieten! Op zaterdag 3 december draait DJ Piet de allerlekkerste beats en jij mag van 12.00 – 16.00 uur komen swingen in het speelparadijs. Oh ja.. vergeet niet je pietenpak, mijter of jouw te gekke disco kleding aan te doen. Wie weet win jij wel een leuke prijs daarmee.

Tip! Lever jouw knutselschoentje uit het Rijntje Winter Doeboek in bij de balie. Dit kan t/m 3 december. Op 4 en 7 december kan je weer jouw schoentje ophalen met een leuke verrassing erin. Heb je nog geen doeboek van Rijntje? Haal het op bij het speelparadijs op vertoon van jouw voucher. Ook lopen momenteel bij diverse winkels in Leidsche Rijn Centrum leuke acties met het Rijntje doeboek. Check even bij jouw favoriete winkels.

De Pietendisco is leuk voor kinderen van 1-11 jaar. Toegang is gratis.

Nog even op een rij:
Wat: Pietendisco met Rijntje, DJ Piet en live dansact
Waar: Rijntje’s Speelparadijs, Wenenpromenade 140 (naast H&M)  in Leidsche Rijn Centrum
Wanneer: Zaterdag 3 december 2022 van 12.00 tot 16.00 uur