Speelparadijs

Rijntje’s Speelparadijs

Ben jij net als Rijntje ook gék op klimmen en klauteren? En houd jij ook zo van knutselen? Dan is het Rijntje Speelparadijs voor jou the place to be! Het Rijntje Speelparadijs is een indoor speelhal voor kinderen van 2-8 jaar. Er zijn speeltoestellen, je kan er heerlijk knutselen en je vindt er heel veel leuke weetjes terug over de steden die Rijntje heeft bezocht.

Het speelparadijs vind je aan de Wenenpromenade 140 (naast H&M) en is geopend op woensdag (13:00-17:00 uur), zaterdag (11:00-16:00 uur) en zondag (13:00-16:00 uur) en je kan hier gratis komen spelen. Indien er evenementen zijn dan kunnen er andere openingstijden van toepassing zijn en zullen we dit hieronder plaatsen.

Rijntjes Speelparadijs met daarachter de Pathe bios | Foto: Martijn Sierhuis

Evenementen

Hier vind je alle Rijntje activiteiten terug. Deze activiteiten zijn gratis. Zet jij ze ook in jouw agenda?

Sparen voor leuke extra’s

Kom je regelmatig spelen in het Speelparadijs? Vraag dan naar de Speelparadijs stempelkaart. Bij elke keer dat je komt spelen ontvang je een stempel. Als je 5 stempels hebt, mag je jouw stempelkaart inleveren en ontvang je een Rijntje Sleutelhanger. Je kan ook doorsparen voor een volle stempelkaart (10 stempels). Is de kaart vol? Dan krijg jij gratis een Rijntje knuffel cadeau!

Goed om te weten

Er zijn toiletten aanwezig in het Speelparadijs. Ouders kunnen hier rustig zitten terwijl de kids lekker aan het spelen zijn. Let op: het is op dit moment (nog) niet mogelijk om kinderen achter te laten terwijl ouders/verzorgers Leidsche Rijn Centrum in gaan voor hun boodschappen.