Rijntje’s Speelparadijs

Ben jij net als Rijntje ook gék op klimmen en klauteren? En houd jij ook zo van knutselen? Dan is het Rijntje Speelparadijs voor jou the place to be! Het Rijntje Speelparadijs is een indoor speelhal voor kinderen van 2-8 jaar. Er zijn speeltoestellen, je kan er heerlijk knutselen en je vindt er heel veel leuke weetjes terug over de steden die Rijntje heeft bezocht.

Het speelparadijs vind je aan de Wenenpromenade 140 (naast H&M) en is geopend op woensdag (13:00-17:00 uur), zaterdag (11:00-16:00 uur) en zondag (13:00-16:00 uur) en je kan hier gratis komen spelen. Indien er evenementen zijn dan kunnen er andere openingstijden van toepassing zijn en zullen we dit hieronder plaatsen.

Extra openingstijd tijdens Koningsdag
Op deze dag is het speelparadijs van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kom je ook laangs om oranje kroontjes te knutselen?

Extra openingstijden tijdens de meivakantie
Het speelparadijs is 1e paasdag gesloten maar tijdens de meivakantie is het dagelijks open van 12:00-16:00 uur.

Rijntjes Speelparadijs met daarachter de Pathe bios | Foto: Martijn Sierhuis

Evenementen

Hier vind je alle Rijntje activiteiten terug. Deze activiteiten zijn gratis. Zet jij ze ook in jouw agenda?

Sparen voor leuke extra’s

Kom je regelmatig spelen in het Speelparadijs? Vraag dan naar de Speelparadijs stempelkaart. Bij elke keer dat je komt spelen ontvang je een stempel .Als je 5 stempels hebt, mag je jouw stempelkaart inleveren en ontvang je een Rijntje Sleutelhanger. Je kan ook doorsparen voor een volle stempelkaart (10 stempels). Is de kaart vol? Dan krijg jij gratis een Rijntje knuffel cadeau!

Goed om te weten

Er zijn toiletten aanwezig in het Speelparadijs. Ouders kunnen hier rustig zitten terwijl de kids lekker aan het spelen zijn. Let op: het is op dit moment (nog) niet mogelijk om kinderen achter te laten terwijl ouders/verzorgers Leidsche Rijn Centrum in gaan voor hun boodschappen.

Wist je dat je jouw kinderfeestje kunt vieren in mijn speelparadijs? Lees snel verder!