Rijntje’s Doeboeken

Rijntje’s Doeboeken

Van leuke ‘doe-dingen’ wordt Rijntje erg blij. Daarom brengt ze elk jaar een doeboek uit. Daarmee neemt ze al haar vriendjes en vriendinnetjes op avontuur door Leidsche Rijn Centrum. Een kleurplaat, een puzzel of wat dacht je van een hele gave knutsel? Want het is zo fijn om iets te maken of op te lossen.

Weet je wat zo leuk is? Met het doeboek leer je Leidsche Rijn Centrum op een leuke manier kennen. Er staan ook vaak toffe winacties in het doeboek waarmee je hele gave prijzen kunt winnen. Met het doeboek beleef je samen met Rijntje heel veel plezier.

Jippie!

Rijntje heeft al twee doeboeken uitgebracht! Heb je nog geen doeboek? Dan kan je meestal bij Rijntje’s Speelparadijs terecht voor een doeboek. Vraag er naar bij de balie. (op = op)

Heb je ze allebei al en kan je niet wachten op het nieuwste Rijntje doeboek? Houd dan Rijntje post in de gaten! Zodra er nieuws is, zal Rijntje dit natuurlijk als eerst aan alle Rijntje Clubleden vertellen!

Wil jij het nieuwste doeboek?

Meld je aan voor Rijntje post. Alle Rijntje Clubleden ontvangen dan een speciaal bericht van Rijntje wanneer het nieuwste doeboek uitkomt.