Vragen en antwoorden

FAQ Kinderfeestje vieren

 • Ik heb op de website gelezen dat een feestje tot 10 personen voor 2,5 uur vanaf 159 euro mogelijk. Wat bieden jullie precies aan voor dit prijs?
  Een feest van 2,5 uur exclusief in het speelparadijs (zonder ander publiek), met persoonlijke begeleider die zorgt voor een leuk ontvangst en de kinderen entertaint, 1 kan koffie/thee en ranja, versiering en na afloop een klein Rijntje kadootje voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.
 • Maar als er meer dan 10 mensen komen hoeveel moeten we nog betalen? 
  € 12,50 p.p. bij >10 personen en tot 15 personen. Bij meer dan 15 personen zetten wij een extra begeleider in en brengen wij een offerte op maat uit.
 • Is het mogelijk om een verjaardag te vieren in het weekend (zaterdag of zondag)?
  Ja, dat kan buiten de openingsuren van het speelparadijs op zondag is dit van 10.00 – 12.30 uur en op zaterdag van 17.00 – 19.30 uur. Dit is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de begeleider. Mocht je interesse hebben dan kunnen we alvast de beschikbaarheid checken. Geef dan drie opties voor een datum en gewenste tijden door. Houd hierbij dan wel rekening met de openingstijden van het speelparadijs, deze vind je hier: www.rijntjeclub.nl/speelparadijs/
 • Wat doet een persoonlijke begeleider?
  Een persoonlijke begeleider zorgt voor een leuk ontvangst, versiert de tafel, entertaint de kinderen waarbij ze een spellenparcours met verschillende spellen (ring werpen, stoelendans, etc) onder begeleiding van haar kunnen doen en dansen.
 • Heeft de persoonlijke begeleider een programma van het feestje?
  Ontvangst – liedje zingen voor de jarige bij de versierde tafel en wat drinken (evt taart eten) – spellenparcours / dansen – als de kinderen nog willen dan vrij spelen – einde met kadootje en uitzwaaien.
 • Versieren jullie de speelplaats met slingers en ballons, een tafel met bords en bekers of moeten we dat zelf doen?
  Bij binnenkomst staat al een mooi versierde tafel klaar in vrolijke kleuren. Het zit gedeelte is standaard versierd. Wil je het uitbundiger, dan kan dat ook. Tegen meerkosten kunnen we een ballonnenboog / ballonnenpilaar bestellen en laten plaatsen, rode loper met ballontrossen bij de voordeur plaatsen, etc Afhankelijk van de wensen brengen wij een voorstel op maat uit.
 • Is het mogelijk om eigen eten (fruit, koekjes, taart en water of sap) mee te nemen?
  Nee, eigen consumptie meenemen is helaas niet toegestaan. Je kunt wel tegen meerkosten van € 10,00 een eigen taart meenemen, zorg dan wel voor eigen wegwerp borden en bestek en taartschep. De bekers hebben wij. Indien gewenst kunnen wij ook patat met een snack laten bezorgen door Bram Ladage of pizza van De Pizzabakkers. Kosten zijn hiervoor op aanvraag.
 • Onze dochter vindt dansen leuk. Is het mogelijk om een kinderdisco met bekende kinderliedjes doen? En zou de begeleider verschillende bewegingen aan de kinderen kunnen laten zien zodat ze de kinderdisco nog leuker wordt en ze niet alleen gaan rennen?
  Jazeker, leuk om te weten is dat we een begeleidster hebben die ook danslerares is en danslessen aan kinderen geeft. We kunnen met haar een kinderdansworkshop laten geven met aansluitend vrij dansen op leuke kindermuziek. De muziekbox die wij gebruiken heeft standaard gekleurde discolichtjes. Wil je dat we extra discolampen plaatsen, dan kunnen we dat ook tegen meerkosten inhuren. Daarnaast kunnen we een DJ inhuren die vaker voor het speelparadijs speelt, de kosten daarvan liggen rond vanaf € 350,00.
 • Is het mogelijk dat Rijntje komt? En hoeveel zou dat kosten?
  Rijntje kan zeker langskomen. We moeten dat dan wel ruim vooraf aan Rijntje laten weten. De kosten voor een bezoek van 2 uur is € 160,00.